Toen ik op zoek ging naar een school voor Selin ben ik op advies van mijn schoonzusje op obs Het Vogelnest gaan kijken. Zij liep daar toen stage op het VVE en de kleuterklas. al bij het eerste bezoekje van de school had ik  er een goed gevoel aan overgehouden.

De reden dat wij voor Het Vogelnest hebben gekozen heeft te maken met meerdere factoren.

We zijn ontzettend gastvrij ontvangen, het warme contact met de leerkrachten en de directeur heeft ons echt verrast. Inmiddels zit in in de medezeggenschapsraad van de school en tevens in de ouderraad. Als MR en OR lid heb ik de leerkrachten veel beter leren kennen en heb ik kunnen zien dat ze motiveren, activeren en de leerlingen blijven boeien. Ze blijven zich ontwikkelen, zowel de leerkrachten al leerlingen. Wij hebben het gevoel dat Het Vogelnest de juiste plek is voor onze kinderen.

Özlem Demir-Güngör