Ouderraad

Ouders kunnen op vele manieren actief zijn op Het Vogelnest. Een moderne basisschool als de onze kan eenvoudigweg niet zonder hulp van ouders. We zijn daarom ook voortdurend op zoek naar ouders die op welke wijze dan ook een bijdrage willen leveren aan de verdere ontwikkeling van de school.

De Ouderraad(OR) bestaat uit ouders die allerlei activiteiten voor de kinderen op school verrichten. Hierbij kan gedacht worden aan het organiseren van feesten, het begeleiden/regelen van het vervoer bij uitstapjes, het meehelpen organiseren van cursussen voor ouders.

Indien u meer informatie wilt of zelf wilt deelnemen aan de OR, dan vragen wij u vriendelijk om contact op te nemen met onze oudercontactfunctionaris: Fatiha Belkasmi.