Weeknieuws 2, 13 januari 2017

Vrolijke mededelingen

We hebben voor jullie in de eerste nieuwsbrief van dit jaar meteen een aantal leuke mededelingen!

Juf Wietske

Onze lieve juf Wietske is zwanger! Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap en geniet er samen van.

“Kinderen voor Kinderen” / Giyaïssa groep 6/7

Giyaïssa uit groep 6/7 gaat auditie doen voor “Kinderen voor Kinderen”. Dat is echt te gek!  Wij wensen haar allemaal heel veel succes toe a.s. zondag.

“Amsterdammertje van het jaar” / Nour groep 7/8

Zondag a.s. wordt in Amsterdam de winnaar gekozen uit de 10 finalisten voor de titel “Amsterdammertje van het jaar” Woensdag 11 januari waren zij allemaal bij elkaar, werden geïnterviewd en mochten daarna de Adam Lookout toren op.

Wij wensen Nour natuurlijk ook heel veel succes toe! Hieronder de foto van alle finalisten en een foto van Nour en haar vader op de schommel!

amsterdammertjevhJaar

Giyaïssa en Nour, mocht het niet zo zijn dat jullie gekozen worden. Wij zijn al trots op jullie dat je zover bent gekomen. Jullie zijn toppers!

Schone kleding groep 1/2

Voor de leerlingen uit groep 1/2 hebben wij kleding nodig als er bijvoorbeeld een ongelukje op het toilet gebeurt. Als u kleding heeft wat er nog redelijk uitziet en het is te klein voor uw kind dan zouden wij dat graag op school willen hebben.  Aan de ouders de vraag om, als uw kind kleding mee heeft gekregen van school, deze weer gewassen mee terug te geven. Anders is onze kast zo weer leeg. Bedankt!

Speed Of Light

Op 14 januari organiseert Speed Of Light in samenwerking met Pretvormer een lichtjes optocht op de IJpromende, de kade achter filmmuseum EYE.

Lopen jullie mee met deze fonkelde optocht vol verlichte wezens en muziek? Vergeet je knutselwerk niet en we verzamelen vanaf 17.00u bij het begin van de Installatie op de IJpromenade, zoek naar de caravan achter EYE. Om 17.30u start de optocht!  Deelname aan de optocht is gratis en iedereen is welkom!

Voor meer info kunt u mailen naar pretvormer@gmail.com

Vriendelijke groet,

Nina en Nena van Pretvormer en Caspar Noyons van Speed of Light.

“Laat je zien, laat je horen”

Muziek, film, kunst en theater, voor alle kinderen uit groep 4 t/m 8 in Amsterdam Noord. Vanaf februari kun je hier aan deelnemen. De kosten bedragen €95,- voor 20 lessen.

Met een stadspas is het gratis!

Als u geen stadspas heeft maar dit bedrag niet kunt missen kunt u een afspraak maken met Ouder en Kind Adviseur Marije Schipper. Marije is aanwezig op school op maandag en dinsdag ochtend van 08.30 tot 12.30 uur. Voor meer informatie zie de bijgevoegde folder.

Playbackshow

De playbackshow was vorig jaar weer echt een spetterende afsluiting van het jaar op Het Vogelnest. De leerlingen worden ieder jaar beter. Het is voor de jury dan ook echt een hele moeilijke taak de groepen te beoordelen. Er zijn natuurlijk wel winnaars uitgekomen.  Dat waren: 3e prijs groep NK3, 2e prijs groep NK1 en 1e prijs groep 3. De foto’s van de playbackshow kunt u bekijken op onze Facebook pagina.

School regels

Zo na de vakantie willen wij u er weer even aan herinneren dat de les echt om 08:30 uur begint en alle leerlingen voor deze tijd al in de klas moeten zijn. Wilt u er weer even goed opletten dat uw kind op tijd naar school komt? De deuren gaan om 08:20 open.  Ook de ouders willen wij vragen op tijd de klas weer uit te gaan zodat de juf meteen om 08:30 uur kan beginnen.

Schoolplein

In een vorige nieuwsbrief hadden wij u al even geïnformeerd over het ontstaan van ruzietjes op het plein na schooltijd. De school is tot 14:10 verantwoordelijk voor de leerlingen en wat er tussen hen op het plein gebeurt. Na deze tijd is het de verantwoordelijkheid van de ouders op de kinderen te letten en kunt u niet meer de school verantwoordelijk stellen of de school binnen lopen om het probleem voor te leggen. Wilt u daarom goed op uw kind(eren) letten als u nog even na staat te praten?

Bedankt daarvoor!

Jarig