Weeknieuws 5, 3 februari 2017

Hallo Muziek

Wat een super presentatie!
Goed gedaan allemaal.

HalloMuziek

 

Scholenmarkt 14 februari

Dinsdag 14 februari is er een scholenmarkt. Deze wordt gehouden op basisschool De Vier Windstreken. Bijna alle scholen uit Amsterdam Noord zijn daar vertegenwoordigd. Mocht u iemand weten die op zoek is naar een basisschool, wilt u dit bericht dan doorgeven? De open dag van vrijdag 17 februari van Het Vogelnest gaat vanwege de scholenmarkt niet door.

 

Afscheid Janina VVE

Beste ouders en collega’s, Woensdag 8 februari vindt Janine haar afscheid plaats. Helaas heeft zij de voorschool moeten verlaten. Zij is begonnen op een nieuwe werkplek, een peuter combi op de basisschool ‘De Zeven Zeeën’. Wij vinden het uiteraard heel jammer dat we haar moeten gaan missen, maar gelukkig is er een leuke nieuwe collega Khadija. Janine verdient het om in het zonnetje gezet te worden. Het afscheid is op 8 februari 11.00 in de ouderkamer voor de ouders en 14.00 – 14.15 in de ouderkamer voor de collega’s. De ouders die liever om 14.00 komen zijn dan natuurlijk ook welkom. We stellen het op prijs als u komt. Als u het leuk vindt om iets te kopen, dan kan dat natuurlijk.

 

Carnaval van 13 tot en met 17 februari

Op 24 februari, in de voorjaarsvakantie, barst er op een aantal plaatsen in Nederland weer het Carnaval los. Vorig jaar hebben wij op school ook Carnaval gevierd. Omdat het nu in de vakantie valt willen wij het iets eerder vieren hier op school. Houd de informatie in de gangen vanaf vrijdag 10 februari goed in de gaten! Vanaf maandag 13 februari zijn er iedere dag weer leuke verkleed opdrachten. De laatste schooldag, dat is op 17 februari, mag je helemaal verkleed op school komen.

 

Ouderbijdrage – alleen bericht aan de ouders die nog moeten betalen!

Denkt u nog even aan de ouderbijdrage van uw kind! U kunt het bedrag overmaken op de rekening van Het Vogelnest. ING rekeningnummer: NL98INGB0005497574 Of contant betalen bij juf Mariska van de administratie. De kinderen die later in het jaar zijn begonnen ontvangen volgende week de factuur betreft de ouderbijdrage.

 

Agenda

13 tot en met 17 februari Carnaval
14 februari Scholenmarkt
17 februari Open dag – deze vervalt
20 februari t/m 24 februari Voorjaarsvakantie

Jarig

6 februari Ayman El Ouarizi Groep 1/2
8 februari Roukeya Agoro Groep 1/2
8 februari Soumeya Agoro Groep 1/2

Gefeliciteerd!!!