Weeknieuws 6, 10 februari 2017

Hallo Muziek

Op donderdag 2 februari waren de presentaties van Hallo Muziek voor ouders. Het muzikale niveau van de leerlingen wordt elk jaar hoger, dit is erg leuk om te zien en te horen! Muziek is belangrijk voor de ontwikkeling van het kind. De muziekdocenten van Hallo Muziek geven met veel plezier les op het Vogelnest en hebben zin in het komende half jaar!

hallomuziek_2

Tentoonstelling Grieken en Romeinen

Beste ouders,kinderen en leerkrachten. Komen jullie aanstaande vrijdag 17 februari om 11:30-12:00 of van 13:00-13:30 naar onze tentoonstelling over de Grieken en de Romeinen? Hopelijk zien we u bij de tentoonstelling bij groep 6/7. Namens groep 6/7 groeten Khouloud en Sami.

Scholenmarkt 14 februari
Dinsdag 14 februari van 18:30 tot 21:00 uur is er een scholenmarkt op basisschool De Vier Windstreken. Bijna alle basisscholen in Noord presenteren zich aan ouders met jonge kinderen. De open dag van vrijdag 17 februari van Het Vogelnest gaat vanwege de scholenmarkt niet door.

Carnaval van 13 tot en met 17 februari
Zoals vorige week in de nieuwsbrief vermeld zijn er op school vanaf maandag 13 februari iedere dag leuke verkleed opdrachten. De ouderraad heeft voor de hele week een schema gemaakt, het zou leuk zijn als alle kinderen daaraan mee doen!

● Maandag: Alle kinderen mogen verkleed komen naar school in de kleuren: rood, geel of groen.
● Dinsdag : Alle kinderen mogen naar school met twee verschillende schoenen aan.
● Woensdag: Alle kinderen mogen naar school met een hoed, pet of muts op.
● Donderdag: Alle kinderen mogen verkleed komen naar school in de kleuren: blauw, oranje of rood.
● Vrijdag: Alle kinderen mogen in verkleed kleding naar school!

13 tot en met 17 februari Carnaval
14 februari Scholenmarkt